UUTISET

01.04.2020

Haastavassa markkinatilanteessa talouden reaaliaikainen seuraaminen ja johtaminen korostuvat. Nyt jos koskaan pilvipalveluna toimiva taloushallinnon ohjelmisto on kullanarvoinen yrityksille, koska kassavirran seuraaminen ja ennustaminen sekä jatkuva reaaliaikainen näkymä taloustilanteeseen ovat pärjäämisen edellytys. 

Reaaliaikainen ohjelmisto maksutta 2 kuukaudeksi

Haluamme auttaa asiakkaitamme, ja avuksenne tarjoamme Procountor Taloush...

02.03.2020

EU:n verkkolaskudirektiivin mukainen verkkolaskulaki astuu voimaan yksityisen sektorin osalta 1.4.2020. Lain tarkoituksena on yhdenmukaistaa kaupankäyntiä sekä ohjata laskutusta yhä enemmän sähköiseen muotoon EU:n alueella. 

Huhtikuussa 2020 voimaan astuva laki tarkoittaa käytännössä sitä, että yrityksillä on oikeus vaatia toiselta yritykseltä lasku sähköisessä muodossa eli verkkolaskuna. Laki ei kiellä ketään vastaanottamasta erimuot...

07.06.2018

Kun unelmien ammatti on lapsuudesta saakka ollut kirjanpitäjä, ja oma tilitoimisto on ollut pystyssä jo kaksi vuotta, edustajiston kokouksessa käsitellyt tilinpäätösasiat on helppo ymmärtää. Nuoresta iästään huolimatta Susanna Riiho, 25, on ehtinyt myös OP Alavuden edustajiston jäseneksi. 

Riiho tuli valituksi marraskuun vaaleissa – positiivisena yllätyksenä. Menestymispaineita vaaleissa Riiho ei itselleen asettanut.

- Alavuden OPn...

21.05.2018

EU:n tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.5.2018. Asetus velvoittaa myös pieniä yrityksiä henkilötietojen tarkempaan suojaamiseen. Tietosuoja-asetus sisältää yrityksille uusia velvoitteita ja velvoitteiden laiminlyönti on sanktioitu sakolla.

Käytännön toimet tilitoimistoasiakkaillemme:

Tarkistakaa yrityksenne asiakasrekisteri, yritysten tietoja tämä asetus ei koske, mutta jos yritysasiakkaiden tiedoissa on yhteyshenkilöiden tietoja, ne kan...

02.10.2017

Taloushallinto-ohjelmistot Procountor ja Tikon ovat nyt Finago. Ohjelmistot toimivat lokakuun alusta lähtien nyt julkaistavan uuden yhteisen brändin alla ja heillä on uudet yhteiset verkkosivut osoitteessa www.finago.com

Sähköistä taloushallintoa hyödyntävien pk-yritysten ja tilitoimistojen määrä kasvaa nopeasti. Sähköisyys helpottaa yrittäjän arkea ja päätöksentekoa, kun...

25.02.2016

Yritysten yhteistyö mahdollistaa kattavammat palvelut Töysässä

Susanna Riihon ja Veijo Leinon tilitoimistopalvelujen työpöytää erottaa vain yksi väliseinä. Näin ollen kysyä voi ja vastauksia mahdollisiin epäselviin asioihin saa lyhyellä toimitusajalla.

Taisto Järvinen

Kirjanpito-, taloushallinto- ja neuvontapalvelut tarjolla saman katon alla

Töysän keskustaajamassa on tammikuun loppupuolelta lähtien toiminut kaksi kirjanpito- ja taloushall...

01.02.2016

Riihon tilitoimiston kanssa samoissa tiloissa toimiva Wejjon Tili- ja ATK-palvelu tuo täydennystä tarjottaviin taloushallinnon palveluihin.

Wejjon Tili- ja ATK-palvelu tekee puolestasi maatalouskirjanpidon, veroilmoitukset, tukihakemukset, talouslaskelmat sekä palkanlaskennan.

Tervetuloa tutustumaan!

25.01.2016

Töysän keskustassa toimiva Riihon tilitoimisto on nyt avoinna. Tilitoimisto tarjoaa myös muita palveluita perinteisen kirjanpidon lisäksi.

Palveluihimme pääset tutustumaan nettisivuillamme 

http://www.riihontilitoimisto.com

Please reload

© 2015 Riihon tilitoimisto

RIIHON TILITOIMISTO ON OSA RIIHO-YHTIÖITÄ.

AUKIOLOAJAT JA YHTEYSTIEDOT:

ma, ke ja pe
klo 8.30-16.30 (huom! 15.06.2020 alkaen klo 8.30-11.30)


ti ja to varattu asiakastapaamisille

ja -käynneille

Puhelin:
0500 565 116

Sähköpostiosoite:
info(at)riihontili.com