top of page

Reaaliaikaista talouden johtamista - läpi haastavan markkinatilanteen


Haastavassa markkinatilanteessa talouden reaaliaikainen seuraaminen ja johtaminen korostuvat. Nyt jos koskaan pilvipalveluna toimiva taloushallinnon ohjelmisto on kullanarvoinen yrityksille, koska kassavirran seuraaminen ja ennustaminen sekä jatkuva reaaliaikainen näkymä taloustilanteeseen ovat pärjäämisen edellytys.

Reaaliaikainen ohjelmisto maksutta 2 kuukaudeksi

Haluamme auttaa asiakkaitamme, ja avuksenne tarjoamme Procountor Taloushallinnon tai Finago Solon nyt 2 kuukaudeksi maksutta. Ainoastaan lähetys- ja vastaanottomaksut veloitamme. Tarjoamme lisäksi Pikastartin alkuun pääsemiseksi ilman kustannuksia (norm 295 €). Kampanja-aika on 18.3.-31.5. Edun saa ainoastaan sähköisesti tulleella sopimuksella, kysythän lisäohjeita. Ympäristön tuotantokäytön tulee alkaa viimeistään 30.6.2020. Lisätiedot ja tarkemmat ehdot löytyvät kampanjasivulta.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page