Reaaliaikaista talouden johtamista - läpi haastavan markkinatilanteen

April 1, 2020

 

Haastavassa markkinatilanteessa talouden reaaliaikainen seuraaminen ja johtaminen korostuvat. Nyt jos koskaan pilvipalveluna toimiva taloushallinnon ohjelmisto on kullanarvoinen yrityksille, koska kassavirran seuraaminen ja ennustaminen sekä jatkuva reaaliaikainen näkymä taloustilanteeseen ovat pärjäämisen edellytys. 

 

Reaaliaikainen ohjelmisto maksutta 2 kuukaudeksi

 

Haluamme auttaa asiakkaitamme, ja avuksenne tarjoamme Procountor Taloushallinnon tai Finago Solon nyt 2 kuukaudeksi maksutta. Ainoastaan lähetys- ja vastaanottomaksut veloitamme. Tarjoamme lisäksi Pikastartin alkuun pääsemiseksi ilman kustannuksia (norm 295 €). Kampanja-aika on 18.3.-31.5. Edun saa ainoastaan sähköisesti tulleella sopimuksella, kysythän lisäohjeita. Ympäristön tuotantokäytön tulee alkaa viimeistään 30.6.2020. Lisätiedot ja tarkemmat ehdot löytyvät kampanjasivulta

 

 
 
 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon

© 2015 Riihon tilitoimisto

RIIHON TILITOIMISTO ON OSA RIIHO-YHTIÖITÄ.

AUKIOLOAJAT JA YHTEYSTIEDOT:

ma, ke ja pe
klo 8.30-16.30 (huom! 15.06.2020 alkaen klo 8.30-11.30)


ti ja to varattu asiakastapaamisille

ja -käynneille

Puhelin:
0500 565 116

Sähköpostiosoite:
info(at)riihontili.com