top of page

OP-Lehden julkaisema uutinen: Edustajistonsa nuorin


Kun unelmien ammatti on lapsuudesta saakka ollut kirjanpitäjä, ja oma tilitoimisto on ollut pystyssä jo kaksi vuotta, edustajiston kokouksessa käsitellyt tilinpäätösasiat on helppo ymmärtää. Nuoresta iästään huolimatta Susanna Riiho, 25, on ehtinyt myös OP Alavuden edustajiston jäseneksi.

Riiho tuli valituksi marraskuun vaaleissa – positiivisena yllätyksenä. Menestymispaineita vaaleissa Riiho ei itselleen asettanut.

- Alavuden OPn Päivi Hannukselan kerrottua vaaleista lähdin mukaan ajatuksella, että katsotaan miten käy. Hyvin kävi.

- Taidan olla edustajiston nuorin, mutta kivasti minut on otettu vastaan.

Riiho on osallistunut kahteen pankin järjestämään perehdytykseen. Niissä hän on saanut konkreettista tietoa edustajiston jäsenen vastuista ja vaikutusmahdollisuuksista sekä tietoa pankin palveluista.

- Edustajiston kokouksen jälkeen meille esiteltiin uuden op.fi:n erityisominaisuuksia. En ollut itse huomannut, että esimerkiksi laskun maksun voi merkitä suosikkitoiminnoksi klikkaamalla otsikon vieressä olevaa tähteä. Seuraavalla kerralla usein käytetty toiminto löytyy helposti etusivun Suosikit-valikosta.

Jatkossa Riiho aikoo jakaa oppimaansa tietoa muillekin pankin asiakkaille, mikä onkin yksi edustajiston jäsenten tehtävistä.

Uusi pesti on tuntunut kaikin puolin mieluisalta.

- Tämä on ollut tosi mukavaa. Toivoisin, että muutkin nuoret lähtisivät mukaan!

Katarina Cygnel-Nuortie

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page