Tikon ja Procountor ovat nyt Finago

October 2, 2017

 

 

 

Taloushallinto-ohjelmistot Procountor ja Tikon ovat nyt Finago. Ohjelmistot toimivat lokakuun alusta lähtien nyt julkaistavan uuden yhteisen brändin alla ja heillä on uudet yhteiset verkkosivut osoitteessa www.finago.com

Sähköistä taloushallintoa hyödyntävien pk-yritysten ja tilitoimistojen määrä kasvaa nopeasti. Sähköisyys helpottaa yrittäjän arkea ja päätöksentekoa, kun kaikki taloustieto löytyy ajantasaisesti yhdestä ja samasta ohjelmistosta. Koko Finagon toiminnan lähtökohtana onkin halu tarjota asiakkailleen markkinoiden parhaat sähköisen taloushallinnon ohjelmistot, jotta he voivat keskittyä menestyksekkäästi omaan liiketoimintaansa.

 

Finago muodostaa jatkossa yhteisen brändin ja tuoteperheen Procountor- ja Tikon-ohjelmistoille. Sähköisen taloushallinnon ohjelmisto Procountor Taloushallinto ja NetTikon soveltuvat erinomaisesti yritysten ja tilitoimistojen yhteiseen käyttöön. Ne toimivat pilvipalveluina selaimessa, mikä tuo käytön vapautta ja joustavuutta.

 

Molempien ohjelmistojen tuotekehitys ja asiakaspalvelu jatkuvat kuten tähänkin saakka, mutta yhdessä he pystyvät palvelemaan teitä asiakkaita entistäkin paremmin. Vaikka toimimme yhtenä organisaationa, jatkamme toistaiseksi kahtena juridisena yhtiönä, Procountor Oy ja Tikon Oy.

 

Uudistus ei vaikuta käytössänne olevan ohjelmiston sisältöön eikä hinnoitteluun, vaan se jatkuu kuten tähänkin saakka. Muutos ei vaadi teiltä toimenpiteitä.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon

© 2015 Riihon tilitoimisto

RIIHON TILITOIMISTO ON OSA RIIHO-YHTIÖITÄ.

AUKIOLOAJAT JA YHTEYSTIEDOT:

ma, ke ja pe
klo 8.30-16.30 (huom! 15.06.2020 alkaen klo 8.30-11.30)


ti ja to varattu asiakastapaamisille

ja -käynneille

Puhelin:
0500 565 116

Sähköpostiosoite:
info(at)riihontili.com