top of page

OHJELMISTO

Perinteisen ja sähköisen taloushallinnon ohjelmisto

Käytössämme on Finagon Procountor-niminen taloushallinnon ohjelmisto. Finago Procountorin partneritilitoimistona pystymme tarjoamaan asiakkaillemme perinteisen kirjanpidon lisäksi sähköisen taloushallinnon palveluita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finago Procountor on täysin sähköinen taloushallinnon ohjelmisto, joka toimii internet-selaimella käytettävänä pilvipalveluna. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa, että kaikki päivitykset ja varmistukset tapahtuvat automaattisesti eikä tilitoimiston tarvitse tehdä omia asennuksia tai palvelimia. Finago Procountor ei myöskään edellytä investointeja lisensseihin vaan se myydään aina kuukausimaksullisena palveluna. Lisäksi asiakkaitamme palvelee kiitetty veloitukseton asiakaspalvelumme.

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa asiakkaan ja kirjanpitäjän pääsyn joustavasti samoihin tietoihin ja raportteihin. Tiedonkulku ja tilitoimiston rutiinit tehostuvat ja asiakkaalle pystytään näin tuottamaan parempaa palvelua. Finago Procountorin yhteiskäyttö onkin sekä asiakasyrityksen että tilitoimiston etu.

Lisää tietoa Finago Procountorin palveluista löytyy osoitteesta: http://www.finago.com

Haluaisitko tutustua ohjelmistoon?
bottom of page