top of page

CV

Tilitoimiston perustajasta

 

 

Hei!

Nimeni on Susanna Riiho ja olen iloinen, tunnollinen nainen ja kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, Tuurista. Yrittäjyys on kulkenut omassa suvussani jo usean sukupolven ajan ja tämän vuoksi olen myös yrittäjyyteen saanut kasvaa jo pienestä pitäen.

Nuorempana olen työskennellyt pääasiassa isäni ja setäni omistamissa maanrakennusalan yrityksissä tehden kirjanpidon avustavia töitä sekä asiakaspalvelua. Työkokemuksen kartuttua pääsin myös vaativampiin tehtäviin toimistopäällikkönä sekä esimiehenä. Olen myös saanut olla tekemässä erilaisia markkinointitehtäviä: nettisivujen rakentamista sekä sisällön luomista, logojen suunnittelua, mainosvideoiden kuvausta ja editointia.

Olen käynyt lukion Alavudella ja lukion jälkeen aloitin opiskelut Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, jossa opiskelin taloushallinnon kärkiopintoja. Opinnäytetyön olen kirjoittanut ammattikorkeakoulussa sähköiseen taloushallintoon liittyen.

Kielitaitoani olen kartuttanut englannin, ruotsin, venäjän ja espanjan osalta koulussa, työssä ja muiden käytännön tilanteiden kautta. Englanti on näistä kielistä ehdottomasti vahvin.

Nyt, kun oma tilitoimisto on totta, on tavoitteenani kehittää sen toimintaa ja palveluita. Tavoitteisiini kuuluu lisäksi KLT-tutkinnon suorittaminen ja tämän jälkeen tilitoimiston auktorisointi.

Kiinnostuksen kohteina minulla on kirjanpidon lisäksi mm. tietotekniikka ja valokuvaus.

 

Toivottavasti tapaamme yhteistyön merkeissä!

bottom of page